Opozorilo Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so uporabljeni za boljšo uporabniško izkušnjo. Več o piškotkih. Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo le teh. V redu

Najstarejše svetovne prerokbe

Avtor:
Jezik:
Leto izdaje:
Mere:
15 x 21,4 cm
Strani:
287
Vezava:
15,00 
Ni na zalogi
9789612691325

 Knjiga Najstarejše svetovne prerokbe je rezultat večletnega raziskovanja. V njej so zbrane ne le fascinantne prerokbe, temveč tudi pretresljivi zgodovinski in znanstveni dokazi, ki nastanek in razvoj človeških civilizacij osvetljujejo iz doslej neznane perspektive. 

 

Zapisovalec Ved - modrec, jogi in mistik Vjasa - je visoko v gorah Himalaje v globokem transu zrl daleč v prihodnost in svoja videnja prelil na palmove liste. Živa tradicija je njihovo presunljivo vsebino ohranila vse do današnjih dni. 

 

V knjigi boste prebrali že uresničene prerokbe o Jezusu, Adamu in Evi, Budi, Mohamedu, Šankari, Čajtanji itn., našli pa boste tudi tiste, ki se uresničujejo danes in prerokbe, ki se bodo uresničile v prihodnosti.

 

"Avtor se samozavestno, vendar s presenetljivo mero racionalnosti spoprime s pojavi, ki se jih sodobna empirična znanost skrbno izogiba" - dr. Anton Vezjak, Fakulteta za strojništvo Univerze v Ljubljani.

 

 

 

Predlagani izdelki