Obesek Pero iz svetega lesa - Palo Santo

Ocenite izdelek
14,90 
Ni na zalogi
8720088295373
Obesek v obliki peresa iz svetega lesa (Palo Santo) s povoščeno vrvico.
Ročno izdelano iz trajnostno pridelanega Palo Santa, s posluhom za rokodelce in naravo.
Dolžina vrvice (min/max - poljubno nastavljivo): 38-70 cm.
Dolžina obeska: 6 cm

Simbolika peresa:
simbolična in magična vrednost peresa se odraža v različnih kulturah, tudi pri staroselcih obeh Amerik. Peresa še vedno nosijo v pomoč pri komuniciranju s Svetim Duhom. Peresa so povezana s pticami, ki letajo po nebu; njihovo perje velja za simbol duhovnega razvoja, višje vizije in nebeške, božanske modrosti. Pero je močno povezanoo z elementom zraka/etra/prostora.

Lastnosti Palo Santa (svetega lesa):
staroselci Andov že stoletja uporabljajo Palo Santo za odganjanje negativne energije. Dim svetega lesa prečisti negativno energijo, da se lahko vrneta mir in harmonija. Krepi povezavnost z materjo Zemljo.
Po tradiciji Palo Santo deluje naravno protibolečinsko, lajša stres in sprošča. Palo Santo ima prijeten osvežujoč in poživljajoč vonj. Aroma Palo Santo lahko pomaga razjasniti avro in/ali spodbuja pozitivne občutke in veselje.

Izdelki Palo Santo s certifikatom SERFOR
Ta Palo Santo prihaja iz gozdov, ki jih upravlja, pooblašča in certificira Ministrstvo za kmetijstvo in namakanje (SERFOR) v Peruju. Uporabljajo samo drevesa in veje Palo Santa, ki so padla naravno in odležale na zemlji vsaj 3 do 4 leta.
Tak način spravila ne škodi naravi in ​​les pa pridobi bogato aromo.

Bodite prvi in oddajte svoje mnenje

Predlagani izdelki