Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Savnanje

Cover:
Language:
Published:
19,90 
Out-of-stock
9789616005982

We (Ezoterika d.o.o.) will add your email address to a special mailing list for this product. Once the product is in stock, you’ll get an email about it automatically, and your email address will be removed from the product’s mailing list.

The data will be visible to some members of our staff. If you’d like to have your personal data removed, send an email to info@om-ezoterika.com.

If you believe that your personal data has been misused, you have the right to lodge a complaint with a supervisory authority. We’re obliged by EU General Data Protection Regulation to let you know about this right; we don’t actually intend to misuse your data.

Add to wish list

Savnanje je izjemno učinkovito naravno zdravljenje, ki tudi sprošča, krepi, zaustavlja staranje in pripomore k duhovnemu razvoju. Infrardeča svetloba pa daje savnanju še posebne koristi; učinki so boljši, temperature po skoraj dvakrat nižje.

 

Danes, ko smo izpostavljeni strupom in nas pestijo okužbe, ki jih ne moremo zatreti z zdravili, so savne pravi blagoslov. Savnanje je starodavno, varno, poceni in izjemno učinkovito naravno zdravljenje, ki ga je lahko deležna večina ljudi katere koli starosti. Pa ne gre le za zdravljenje, savnanje tudi sprošča, krepi, omogoča družabne stike in pripomore k duhovnemu razvoju, ne nazadnje pa s savnanjem zaustavljamo staranje.

Avtor Lawrence Wilson, zdravnik, ki je savnanje raziskoval na sebi, v knjigi razloži, kako savnanje uravnovesi avtonomni živčni sistem, kako požene znojenje in razstruplja, poskrbi za izboljšano sprejemanje kisika, širjenje perifernih žil, odpravlja zastoje krvi v notranjih organih, sprosti mišice in poveča gibljivost kit in vezi, zmanjša pregrevanje telesa in poveča njegovo alkalnost. Pomembno je, da pregrevanje telesa uničuje ali onemogoča delovanje šibkih celic, občutljivih na toploto. Med te sodijo rakave celice, bakterije in spirohete, plesni in drugi zajedavci, celice, okužene z virusi … Savnanje, po sporočilih ameriškega zdravnika, izboljša krvni pretok, razkraja infiltrate in edeme …

Infrardeča svetloba daje savnanju še posebne koristi. Infrardeče sevanje prodre v kožo in segreje tkiva do globine štirih centimetrov, zato se v infra savnah znojimo prej kot v drugih savnah z vročim zrakom, kjer se segreje samo površina telesa. Savnanje z infrardečimi žarki omogoča, da se znojimo pri nižji temperaturi zraka, saj infrardeči žarki segrejejo telo, zraka pa ne. Številnim ljudem je takšno savnanje udobnejše, učinki pa, tudi ko gre za imunski sistem, srce in ožilje, žleze z notranjim izločanjem … so boljši kot v savnah, kjer so temperature v primerjavi s temperaturami v infrardeči savni domala dvakrat višje.

No posts found

Write a review