Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

TIBETANSKA KNJIGA MRTVIH

Author:
Language:
Published:
22,20 
In stock
9789612264789
+
Add to wish list
Tibetanska knjiga mrtvih je knjiga življenja. Kdor se bo prebil do njenih zakladov, bo spoznal da sta življenje in smrt celota, niz nenehno spreminjajočih se prehodov. Ta prehod stanja pa umrlemu omogočajo, da prepozna resnico svojega nekdanjega življenja.

Tibetanska knjiga mrtvih je knjiga koncentrirane modrosti in temeljne življenske filozofije. To je dostopno in povsem razumljivo besedilo, ki ne spregovori bogovom, temveč človeku.

Tibetanska knjiga mrtvih je biser vzhodne civilizacije, temeljno delo budizma, nekaj tako občečloveško pomembnega in svetega, kakor je za zahodni svet Sveto pismo ali za muslimanski Koran.

Prepričani smo, da bo Tibetanska knjiga mrtvih našla svoje mesto na policah vaše knjižnice, tako kakor bo tudi njeno sporočilo našlo mesto v vaših srcih. Kajti smrt je zrcalo, v katerem odseva celoten pomen življenja. Tudi vašega.

No posts found

Write a review