Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Vetrni zvon Woodstock Chime Fantasy - Tree of Life WCFTL

16,00 
Out-of-stock
028375282913
Natančno uglašeni Woodstockov ljubki vetrni zvonček z drevesom življenja, ki s pomočjo vetra ustvarja nežne melodije. 
Dolžina: 25 cm
Material: jesenov les z zelenim premazom, 4 srebrno polirane aluminijaste cevi, ponikljan dekorativni obesek drevesa, stekleni kristalčki in vrvica.

Splošna navodila za vzdrževanje Woodstock vetrnih zvonov: vsak delček Woodstock zvonov je zaščiten pred vremenskimi vplivi. Sčasoma pa se te zaščitne plasti vseeno obrabijo. Da bi vas Woodstokovi zvonovi razveseljevali dolga leta, vam svetujemo, da upoštevate naslednje: 

Občasno na lesene dele s čisto krpico nanesite tanek sloj danskega olja ali limoninega olja. Redno oljenje bo pomagalo zaščititi les in upočasniti naravni proces staranja.

Cevi Woodstock zvonov so narejene iz aluminija, ki ne bo zarjavel, tudi če bo izpostavljen različnim naravnim elementom. Pa vendar bo sčasoma nekoliko spremenil barvo, če ga boste obesili ven na prosto. Naj vas to ne skrbi, saj to ne bo vplivalo na čudovite zvoke vaših zvonov. Če je potrebno, uporabite blago milnico in vodo (ali penečo, neabrazivno čistilo) in očistite cevi. Uporabite lahko tudi zelo fino jekleno volno (štev.00) in zloščite aluminijaste cevi.

No posts found

Write a review