Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Vetrni zvon Woodstock Crystal Meditation Chime - Kristal meditacija

31,00 
Out-of-stock
028375216918

Ntančno uglašeni Woodstock vetrni zvon s pomočjo vetra ustvarja čudovito glasbo.
Dolžina: 40,6 cm
Material: jesenov les s črnim premazom, odporen na vremenske spremembe, 4 srebrno polirane aluminijaste cevi, dekorativni kristalni obeski, odporna najlonska vrvica.

Povdarek pri tem vetrnem zvon je v obsekih iz kristala in pomirjujočega zvoka, ki so lahko osrednja točka meditacije. Lahko se uporablja kot meditativna glasbena in vizualna mantra, ki pomaga sprostiti um in osredotočiti misli. Ali pa uživajte v pomirjujočih zvokih in lesketu kristalčkov.

Splošna navodila za vzdrževanje Woodstock vetrnih zvonov: vsak delček Woodstock zvonov je zaščiten pred vremenskimi vplivi. Sčasoma pa se te zaščitne plasti vseeno obrabijo. Da bi vas Woodstokovi zvonovi razveseljevali dolga leta, vam svetujemo, da upoštevate naslednje:

Občasno na lesene dele s čisto krpico nanesite tanek sloj danskega olja ali limoninega olja. Redno oljenje bo pomagalo zaščititi les in upočasniti naravni proces staranja.

Cevi Woodstock zvonov so narejene iz aluminija, ki ne bo zarjavel, tudi če bo izpostavljen različnim naravnim elementom. Pa vendar bo sčasoma nekoliko spremenil barvo, če ga boste obesili ven na prosto. Naj vas to ne skrbi, saj to ne bo vplivalo na čudovite zvoke vaših zvonov. Če je potrebno, uporabite blago milnico in vodo (ali penečo, neabrazivno čistilo) in očistite cevi. Uporabite lahko tudi zelo fino jekleno volno (štev.00) in zloščite aluminijaste cevi.

No posts found

Write a review