Kadilo Palo Santo - sveti les - lesene palčke 50 g

15,00 
23300
Zaloga
+
Dodaj v seznam želja

Opis

Palo Santo ali sveti les

Palo Santo (Burseara Graveolens) je divje rastoče mistično drevo, ki raste vzdolž obal Južne Amerike. Uvršča se v isto vrsto kot Mira in Frankincense. Dobeseden prevod španskega imena Palo Santo je sveti les.  Kar predstavlja sandalovina v Indiji, predstavlja Palo Santo v Južni Ameriki.


Uporaba v šamanstvu

Perujski Indijanci in šamani ga tradicionalno uporabljajo v svojih zdravilnih, religioznih in magijskih obredih že tisočletja.
Šamani in zdravilci ga prižigajo ob ritualih, ker čisti energije in ima podobne zdravilne lastnosti kot žajbelj. Ustvarja prijeten sveže dišeč dim s pridihom mete in citrusov, zaradi česar odganja komarje in druge insekte. Prav tako pravijo, da odganja slabe duhove in privablja dobre. Zelo primeren je v pripravah na meditacijo, saj s svojim vonjem zvišuje vibracije in omogoča globjo povezavo z Izvorom. Prav tako Palo Santo spodbuja ustvarjalnost in prinaša srečo tistim, ki se odprejo njegovi magičnosti.

Zdravilni učinki

Palo Santo se tradicionalno uporablja za lajšanje splošnih prehladnih obolenj, simptomov gripe, stresa, astme, glovobola, tesnobe, depresije, vnetij, čustvenih bolečin itd. Je odlično kadilo za pomiritev razburjenosti in napetosti.

Način uporabe

 Prižgite palčko Palo Santa in jo pol do eno minuto držite pod kotom 45 stopinj s plamenom naprej, da les dobro zažari. Potem ugasnite plamen in s kadilom pokadite (rahlo mahajte s palčko, da bolje tli) po vašem delovnem prostoru, domu, avtu, kopalnici oziroma povsod, kjer želite prečistiti energijo. Bogat aromatičen vonj vzbuja dobre občutke in mir. Uživajte v edinstvenem vonju.

Ko zaključite, položite leseno palčko v ognjevarno kovinsko, stekleno ali keramično posodico, da sama ugasne ali pa s pihanjem podaljšajte njeno tlenje in dimljenje. Z ognjem vedno ravnajte previdno in spoštljivo.

Ocene obiskovalcev

Ta izdelek še ni ocenjen

Ocenite izdelek