Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Kralj Aurum - homeopatske pravljice za otroke in odrasle

Cover:
Language:
Published:
15,00 
In stock
9789612816810
+
Add to wish list
Pred vami je nenavadna, prav posebna knjižica; to je zbirka homeopatskih pravljic.
Nekoč, pred davnimi časi, so na grajskem dvoru živeli dvorjani, poimenovani po homeopatskih zdravilih, ki so ustrazala njihovim osebnostnim značilnostim.
V knjižici spoznamo neprevidno princesko Arnico, plaho dvorno spletično Gelsemium, kraljico Pulsatillo, kralja Auruma in mnoge druge.
Obenem izvemo, zakaj je bolehala princesa Paladium in katere so bile nenavadne značilnosti dvornega uradnika Arsenicuma.

Liki, ki nastopajo v pravljicah, poosebljajo lastnosti in težave, ki jih je mogoče  učinkovito zdraviti z enako poimenovanimi homeopatskimi zdravili.

Avtorica homeopatskih pravljic Katalin Kürti, izkušena homeopatinja in dolgoletna pediatrinja iz Madžarske, ima poseben talent, s pomočjo katerega lahko zapleteno vsebino predstavi na enostaven, razumljiv in zabaven način. Ta knjižica tako ni namenjena le zabavi, ampak tudi učenju in predstavlja prijetno kratkočasenje ter uporabno bralno izkušnjo za otroke in odrasle.

Similar