Prihranite 17%

Obesek labradorit srebro 6

Napiši mnenje
Priporočena cena: 63,00 
52,00 
Prihranite: 11,00 € (17%)
Na zalogi
91549
+
Dodaj na seznam želja

Unikaten srebrn obesek z labradoritom

Dimenzije obeska: 4,20 cm x 2.40 cm
Zadnja stran obeska je odprta.

Kamen Labradorit
Barva Temno zelena, modra, sivkasto bela. So temni, dokler jih ne obsije svetloba - takrat se pod določenim kotom zableščijo modro, zeleno ali zlato.
Geološko in mineralno
Labradorit je vrsta plagioklaza, ki je eden najpogostejših mineralov na Zemlji. Njegovo ime izhaja iz polotoka Labrador v Kanadi, kjer so ga prvič odkrili. Labradorit ima trdoto med 6 in 6,5 na Mohsovi lestvici trdote, kar pomeni, da je precej trden material. Labodarit običajno kaže čudovito igro barv, znano kot labradorescenca. Ta pojav povzročajo notranje nepravilnosti v strukturi kamna, ki razpršijo svetlobo v različnih barvah, od modre, zelene, vijolične do zlate. Barvni odtenki se lahko spreminjajo glede na gibanje in kot gledanja
Lastnosti Labradorit je kamen transformacije, mistični kamen zaščite, prinašalec svetlobe. Je koristen sopotnik v obobju sprememb, saj daje moč in vztrajnost. Uravnoveša in ščito auro, tako da odbija negativnosti, dviguje zavest in prizemljuje duhovne energije. Odličen za krepitev psihičnih sposobnosti in intuicije. Odvrača strahove in občutke negotovosti, krepi zaupanje v sebe in vesolje. Spodbuja domišljijo in umirja preaktiven um.
Ključne besede Transformacija - Sreča - Moč - Volja - Intuicija - Domišljija - Ustvarjalnost - Zaščita - Duhovna rast
Čakre Grlena, tretje oko, kronska
Element Voda
Planet Uran
Astrološka znamenja Lev, škorpijon, strelec
Čiščenje kamna O različnih načinih čiščenja kamnov si preberite na našem blog zapisu in izberite način, ki vam najbolj ustreza.
Pomembno:
Za čiščenje ne uporabljajte kemikalij ali detergentov.
Ne puščajte kamna predolgo v slani vodi, saj lahko to poškoduje kamen.
Po čiščenju kamen napolnite s pozitivno energijo. To lahko storite tako, da ga držite v rokah in si predstavljate, da ga obdaja bela svetloba.

 

Bodite prvi in oddajte svoje mnenje

Predlagani izdelki