Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Steklenička Lagoena 0.5 l

29,90 
In stock
4260191988839
+
Add to wish list

Steklenica za strukturirano vodo Lagoena

Steklenica, ki vodi iz pipe izboljša okus!

Trendovska in praktična steklenica za vodo je oblikovana po pravilu zlatega reza, kar omogoča, da se navadna voda iz pipe po 3 minutah spremeni v strukturirano vodo, kakršno najdemo v naravi. Voda, revitalizirana v steklenici Lagoena, je polna naravne energije. Je mehka kot studenčnica.

Steklenica za vodo, ki skrbi za lepši svet. Adijo, plastenke!

Steklenica je iz recikliranega in novega stekla. Nedrseč ovoj iz naravne plute je zelo prijeten na otip in varuje steklenico ter pomaga ohranjati temperaturo. Dve polovici plute skupaj držita dve elastiki iz naravnega kavčuka. Pred čiščenjem steklenice ovoj zlahka odstranimo - v le dveh potezah: odstranimo elastiki in nato pluto. Steklenica ima lesen pokrovček na navoj, ki dobro tesni. Notranji del zamaška je iz lesne bio mase.

POMEMBNO: Lesenega pokrovčka nikoli ne čistite pod tekočo vodo ali v pomivalnem stroju, ampak le z vlažno krpo, sicer se poškoduje.

No posts found

Write a review