Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Tudi vi imate lahko super spomin II. knjiga

Author:
Cover:
Language:
Published:
28,90 
Out-of-stock
9789612465728

We (Ezoterika d.o.o.) will add your email address to a special mailing list for this product. Once the product is in stock, you’ll get an email about it automatically, and your email address will be removed from the product’s mailing list.

The data will be visible to some members of our staff. If you’d like to have your personal data removed, send an email to info@om-ezoterika.com.

If you believe that your personal data has been misused, you have the right to lodge a complaint with a supervisory authority. We’re obliged by EU General Data Protection Regulation to let you know about this right; we don’t actually intend to misuse your data.

Add to wish list
S pomočjo najraznovrstnejših strojev in izumov lahko današnji človek opravi ogromno dela. Toda kako je človek opremljen za svoje umsko, intelektualno delo? Mar tudi na umskem področju razpolaga s tako močnimi, produktivnimi stroji? Brez spomina se človek ne bi mogel znajti niti v odnosu do samega sebe, niti do okolice; bil bi — večni novorojenček. Vsaka stvar, s katero bi prihajal neštetokrat v stik, bi se mu vsakič zdela povsem nova. Človek se ne bi mogel zavedati samega sebe, svoje osebnosti in svoje kontinuitete, ker bi se mu vse zdelo povsem novo, neznano in nikoli videno. Spomin je sklop določenih procesov: opažanja, pomnjenja in ohranjanja v spominu. Gre za dejavnost, ne pa za stvar ali skladišče zapomnjenih podatkov. Spomin je sposobnost, da naše izkušnje ohranimo in jih kasneje po potrebi reproduciramo v naši zavesti ter s tem uspešno rešimo probleme v življenju in pri delu. V preteklosti smo porabili vse preveč moči in časa, da bi se naučili in si zapomnili potrebne podatke. Vprašajte se, koliko časa in napora porabimo za nepomembne, nepotrebne stvari? Z uporabo ustreznih metod in tehnik lahko za večkrat skrajšamo čas pomnjenja in v naše delo vložimo manj truda?Y Kdor bo skrbno pristopil k preučevanju te knjige in temeljito predelal ter spoznal tehnike in metode učinkovitega pomnjenja, bo lahko celo potrojil svoj dosedanji spomin. Obenem se bodo njegove dosedanje težave pri pomnjenju spremenile v užitek pomnjenja.

No posts found

Write a review